Invoeren, tracken, tracen

via StbOnline

Zending informatie

Steenbergen b.v. hecht veel waarde aan een correcte afhandeling van alle zendingen en het terugkoppelen van zendinginformatie speelt hier een cruciale rol in!

Om u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de status van uw zending maakt Steenbergen b.v. gebruik van een online omgeving die u altijd en overal kunt benaderen. In deze omgeving wordt u als klant op de hoogte gehouden van alle details betreffende uw zending, denk hierbij aan real time laad- en lostijden, afleverstatus en digitale Proof of Delivery’s.

Wij streven naar optimale service door te luisteren naar de klant

LiaKlantenservice, Steenbergen bv

Dataverkeer is net zo belangrijk als de daad- werkelijke zending.

Thijs van RijswijkSteenbergen bv

Online invoeren

Via onze online tool kunt u altijd en overal uw zendingen aanmelden voor verzending en/of afhaling door Steenbergen!

In de digitale invoer omgeving kunt u alle relevante zendinginformatie rechtstreeks doorgeven aan onze orderadministratie afdeling. De orderadministratie van Steenbergen b.v. zal de door u ingevoerde gegevens direct verwerken en doorzetten als zending. Vervolgens kunt u in de online omgeving diverse rapportages, alsook diverse details aangaande uw zending opvragen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden betreffende het zelf invoeren van uw zendinginformatie, neem dan direct contact op met de vestiging waarmee u als klant in contact staat.

Track & trace

Via onze online tool kunt u altijd en overal live de laad-/lostijden van uw zendingen raadplegen en de digitale Proof of Delivery’s opvragen.

Steenbergen biedt al haar klanten de mogelijkheid tot een eigen online Track & Trace omgeving. In deze omgeving vindt u onder andere de geplande laad- en lostijd van uw zendingen, de afleverstatus van deze zendingen en kunt u de digitale Proof Of Delivery bekijken en opslaan. Door middel van onze boordcomputers wordt de zendinginformatie real time bijgewerkt, waardoor u altijd op de hoogte bent van de status van uw zendingen.

Voor meer informatie over het zelf invoeren van uw zendinginformatie verwijzen wij u graag door naar “Zendingen invoeren” pagina, welke middels de link onderaan deze pagina te bereiken is.